CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 30 november 2009

Esmee.

En dit is de andere LO die ik heb gemaakt. Het is lastig foto's maken met dit donkere weer maargoed het is redelijk te zien. Ben ook nog met een miniboekje bezig maar die is nog niet af. Zodra die klaar is post ik hem ook.

Verjaardagcrop.

Gisteren had ik een verjaardagscrop en wel die van Miranda. Het was heel erg gezellig en hebben lekker zitten croppen en beppen. Dit is een van de lo's die ik heb gemaakt. Met de papierlijn kitchen spice van Bo bunny.


woensdag 25 november 2009

Fotoshoot en gezellig scrappen.

Maandagavond kwam een scrapvriendin bij mij Janine. We hebben lekker zitten scrappen en ze bleef bij mij slapen. De dag ernaa ook nog gescrapt toen Esmee naar de psz was. En s'middags heeft Janine een fotoshoot gedaan met Esmee.Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt. Hier een greep uit de prachtigefoto's. Janine nogmaals bedankt.

dinsdag 10 november 2009

Fotoshoot.

Tijdens het scrapbookweekend werden ook fotoshoots gedaan, want ja de scrapper maakt meestal zelf de foto's. Deze prachtige foto's van Miranda en mij zijn gemaakt door Michelle en Corina. Meiden bedankt daarvoor.

Klikken is groter.

Fall delight.

Hier nog een album die ik gemaakt heb tijdens het weekend. Deze workshop werd gegeven door Yvette. Het was even wennen om zeg maar gewoon te doen maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het resultaat.

Klikken is groter.

De efteling

Zo dat was weer even een tijdje geleden dat ik heb geblogt. Intussen heb ik een heel gaaf scrapweekend achter de rug met Scrapdelight. Heb het weer onwijs naar mijn zin gehad. Chell het was weer super. Het albumpje wat je hieronder ziet was een van de workshops die gegeven zijn. Hij is gegeven door Corina en ik vind hem erg leuk geworden.

Klikken is groter.