CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 21 mei 2008

3 Kaartjes.

Weer lekker aan de kaartenmaak geweest. Weer geinspireerd door Nancy vind het echt leuk om zulk soort kaartjes te maken.


Ik heb mij ook eens gewaagd aan een rond kaartje vind hem zelf leuk gelukt.

2 reacties:

Marga

Hey,

wat een leuke kaartjes weer!
Zie dat jij papers and pictures heb staan als favo winkel. Ik ben dar toevallig gister nog geweest. Had hier op je blog gelezen dat Ede dicht gaat, dus ben daar gister even geweest. Wilde naar aantal dingetjes kijken,maar was al veel weg. Ben daarom op de terugweg, kom er toch langs, nog even in Doorn geweest. Wat heeft Truike toch een mooie winkel he! En wat een keus. Ik heb mezelf voorgenomen daar toch vaker heen te gaan. Weet je trouwens al dat het nieuwe tijdschrift van haar, 'Cards only', inmiddels uit is!?
Vanaf vrijdag of zaterdag ligt deze in de winkels. Heb hem gezien en hij is erg leuk...ik ga hem zeker halen... ( had al afgerekend toen ik hem zag, en wilde niet weer pinnen, haha)

Groetjes,
Marga

Ps. ik had gevonden wat ik zocht hoor. Heb al leuke pakketten gedownload!! Thanxxx

~Nancy~

Wat ben je weer lekker bezig geweest zeg!!! Leuke kaartjes!! WOWIE!!!!! Bedankt ook voor je berichtje op mijn blog.. je vroeg hoe ik de papieren bloemmetjes maak op mijn kaarten enzo... Ik heb ooit eens malletjes gekregen van een scrapvriendinnetje uit Amerika.. volgens mij zijn het een soort van Sizzix dies... Dus ik werk sindsdien met die bloemmetjes die ik op de achterkant van mijn dessinpapier teken en dan uitknip met de hand.... werkt echt helemaal super. Ik weet dat er van 1 van de bloemen die ik gebruik ook een pons beschikbaar is.. volgens mij zag ik die pasgeleden in Doorn in de winkel hangen maar dat weet ik niet zeker. Hoop dat dat een beetje helpt.. hihihi.. XX Nancy